Sivuillamme vierailleita

Käyntejä kotisivuilla:158794 kpl

Mitsubishi.jpg

EDULLISTA LÄMPÖÄ KAIKKINA VUODENAIKOINA

Ilmalämpöpumppu on erinomainen tukilämmönlähde. Sillä saavutetaan merkittävää energiansäästöä lämmityskäytössä. Puolueettomien tutkimusten mukaan kaikkein kustannustehokkain lämmitysmuotoyhdistelmä on ilmalämpöpumppu ja varaava tulisija yhdessä. Katso lisätietoja energiansäästöstä: www.motiva.fi.

Soita numeroon 050-5265776 ja sovi ilmainen esittely- ja katselmuskäynti kotiisi.

Enelux Oy on Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen virallinen jälleenmyyjä.

                     

  Mitsubishi Electric FH25-35 

mitsu_fh.jpg

  

 

 

 

 

 

Mitsubishi Electric SF35

 sf_kuva.jpg

 

 

 

 

 

  

Mitsubishi Electric EF35

 

TESTIRAPORTIT

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen korkea taso selviää VTT:n testiraporteista, joihin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä.

Viilennystä kesähelteellä

Liian korkea lämpötila alentaa suorituskykyä. Tutkimuksissa on todettu, että jokainen 25°C ylittävä aste alentaa suorituskykyä noin kahdella prosentilla. Erityisen raskaaksi käy, jos liika kuumuus ja liian korkea ilmankosteus vaikeuttavat nukkumista ja estää riittävän levon saannin. Ilmalämpöpumppu helpottaa huomattavasti elämää helteellä viilentämällä ja alentamalla sisäilman kosteusprosentin miellyttävälle tasolle.

 

Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate

Ilmalämpöpumppu muodostuu kahdesta putkistolla toisiinsa liitetystä laitteesta, ulko- ja sisäyksiköstä. Kompressori ja ohjausventtiilit sijaitsevat ulkoyksikössä, ohjauselektroniikka sisäyksikössä. Molemmissa on lämmönvaihdinkennosto ja puhallin, jolla ilma saadaan kiertämään kennoston läpi.

Lämmityskäytössä herkästi haihtuvan kylmäaineen paineen annetaan pudota ulkoyksikön kennossa, jolloin se höyrystyy ja ottaa höyrystymislämpönsä ulkoilmasta. Höytystynyt kylmäaine ohjataan putkistoa myöten sisäyksikön kennostoon, jossa se paineen nousun johdosta nesteytyy ja luovuttaa höyrystymislämpönsä huoneilmaan. Tällä prosessilla saadaan siirretyksi lämpöenergiaa ulkoa sisälle kovimmallakin pakkasella. Prosessi voidaan kääntää ohjausventtiilillä toisinpäin ja saadaan laite siirtämään lämpöä sisältä ulos, eli viilentämään sisätilaa.

 

ge25_sisyksikk.jpgge25_ulkoyksikk.jpg

 

 

 

 

 

Ulkoyksikön jäätyminen

Tietyissä ilmasto-olosuhteissa ilmalämpöpumpun ulkoyksikköön kertyy sulatustoiminnosta huolimatta jäätä ja huurretta. Se ei yleensä ole vaarallista. Lue lisää jäätymisestä ja ohjeita toimenpiteiksi jään poistamiseksi tästä.

Esittelyvideo

Mitsubishi Electric esittelyvideo.

Maahantuoja

Tutustu maahantuojan Scanoffice Oy:n kotisivuihin tästä.

 


scanoffice_dealer.jpg